De Liv+ airco's verkoelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen je ruimte

28 april 2021
Liv+ airco's
Anker

[]

Ben je op zoek naar de beste airco ? Zoek niet langer want met een Liv+ airco tover je een hete ruimte om tot een koele kamer. Deze airco’s kunnen zowel koelen, ventileren als ontvochtigen. Ze zijn dus ideaal voor elk huishouden! Met Liv+ ben je zeker van prijs-kwaliteitverhouding.

Wil je welke Liv+ airco het best bij jou past, ga dan langs bij de professional in je buurt. Liv+ is exclusief verkrijgbaar online en bij jouw professional.

Vind de professional in je buurt

Anker

[]

LP545144092

Breezy

Ben je op zoek naar een airco voor een ruimte van +/- 90 m³ voor tijdens de warme zomermaanden én de koude winterdagen? Dan is deze Liv+ mobiele airco het geschikte model. De Breezy heeft een koelcapaciteit van 9000 BTU/u die voor de nodige afkoeling en verwarming zorgt! Ze beschikt naast een koel- en verwarmingsfunctie ook over een ventilatie- en ontvochtingsfunctie. Deze mobiele airco kan je het hele jaar rond gebruiken.

Je kan de Breezy ook bedienen vanuit je luie zetel dankzij de meegeleverde afstandsbediening. De airco beschikt over twee snelheden en een digitaal LED-display waarop je de werking van de airco kan meevolgen. De Breezy heeft ook een timer van 24 u. Zo kan je ze 's morgens voor je naar je werk gaat aanzetten en 's avonds thuiskomen in een gekoeld huis.

LP545144122

Chilly

Deze Liv+ airco is ideaal voor wie het graag fris heeft tijdens die hete zomerdagen. De Chilly kan koelen, ventileren én ontvochtigen. De airco heeft een koelcapaciteit van 12 000 BTU/u en is ideaal voor ruimtes van +/- 120 m³. Ze beschikt over drie snelheden, een digitaal LED-display en is te bedienen met een afstandsbediening. Zoals alle Liv+ airco’s heeft de Chilly ook een timer van 24 u.

LP545144150

Frosty

Verkoel, ventileer en ontvochtig ruimtes tot 150 m³ met deze Liv+ airco. Ze heeft een koelcapaciteit van 15 000 BTU/u, beschikt over drie snelheden en een digitaal LED-display. Dankzij de afstandsbediening kan je ze vanuit elk punt in je huis bedienen. Je kan de Frosty ook op een timer instellen van 24 u. Zo behoud je de hele dag door de ideale kamertemperatuur.

Anker

[]

Hoe bepaal je hoeveel BTU jouw airco moet hebben?

Je berekent het zo:

Volume van de ruimte (lengte*breedte*hoogte) ...

  • x 102 bij een goed geïsoleerde ruimte met weinig ramen.
  • x 136 bij redelijke isolatie en veel ramen.
  • x170 bij zolderruimtes met platte daken.
Anker

[]

Alle drie de modellen behoren tot energieklasse A en kan je dus kopen met ecocheques. Wil je graag persoonlijk advies en de beste service bij het kopen van een Liv+ airco? Ga dan langs bij de professional in je buurt!

Vind de professional in je buurt

Anker

[]